Project

Marketingscan voor Huyskweker

Huyskweker, een franchiseorganisatie van kwekers van zomerbloeiers, had behoefte aan een marketingscan. De organisatie is bezig zich te vernieuwen en te verbeteren. Huyskweker heeft een uniek concept van plantenbakken met een waterreservoir. Het reservoir zorgt dat de bakken uitbundig blijven bloeien. Een van de wensen is om de online benadering van klanten te vergroten. In deze fase heeft Strateger gekeken naar de manier waarop Huyskweker zich nu online presenteert, zowel het moederbedrijf als de kwekers in het land.

De scan leverde op dat het merk zich meer eenduidig kan presenteren, dat de website en webshop klantgerichter en meer op sales kan worden ingericht. Het merk zal letterlijk meer gezicht moeten krijgen – de persoonlijke benadering op de kwekerij naar online brengen.

Dit project werd gedaan in samenwerking met Ab Flipse van AbFlipse.nl uit Lelystad.

AB FLIPSE, ABFLIPSE.NL

‘In onze samenwerking heb ik Ruud Kraan ervaren als een geduldig en analytisch persoon met een goed inlevingsvermogen. Hij weet de situatie van een onderneming snel in te schatten, ziet heldere verbeterpunten en komt met praktisch toepasbare oplossingen, voor de korte én langere termijn. De presentatie van zijn analyse is professioneel en duidelijk. Zakelijk en persoonlijk is het prettig om met Ruud samen te werken.’

‘Strategie gaat niet over dingen beter, maar over dingen anders doen.’

JOS BURGERS – EXPERT OP GEBIED VAN KLANTGERICHTHEID